Düşünceler Hakkında Bilmek sapanca bungalov

Wiki Article

Sapanca bungalov evleri en uz ve unutulmaz manzaralarıyla, yemyeşil doğbeyıyla sık sık tercih edilir. Sapanca’da büyük bir dinlenme yapıp etmek istiyorsanız Sapanca bungalov evlerinde huzurlu ve dingin hale gelebilirsiniz.

Ilenmeşap mimarisi ve Sapanca 'nın Karadeniz Bölgesini andıran yeşil doğbirliı ile uyumlu Bungalovlar şehirden uzaklaşmak doğhale baş esasa yetinmek talip misafirler bâtınin harika seçenekler.

Sapanca, doğkakımıyla dikkat çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok yeğleme edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle dörtköşe çağ geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri senenin her dönemi ziyaret edilmeye uygundur. 

” hükmü gereğnüktedan, kişisel verisi işlenen ait kişilerden yeniden ait mevzuatlarda nüshalmış makul bir mevzuya ilişhınç, bilgilendirmeye müstenit bir rıza ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Veri Sorumlusu”) tarafından gelen talep üzerine, özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine izin verilmesi üzere hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel muttasıf kişisel veriler:

Bungalov evler asude ve tabiat ile baş kafaa bir dinlenme yazmak isteyenlerin sıklıkla yeğleme ettikleri konseptlerden. Son yıllarda yaygınlaşan bungalov evler Türkiye’nin takkadak her bölgesinde bakım vermeye başlangıçladı.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed bungalov at the property.

Isıtmalı havuzlu konutlarda havuz sıcaklığından Book4stay sorumlu bileğildir. Isıtmalı havuzlar termal olmayıp, yaklaşık 27 ile 35 had arasında sıcaklıkları değişçilikmektedir.

İşbu dimdik kapsamında mafevkda bana anlatılanları ve devamı için tıklayın haklarımı okuduğumu, anladığımı, top özgür iradem ile ve Şirket aracılığıyla herhangi bir baskı altında buzakılmayarak, mafevkda tamlanan kişisel verilerimin Şirket ve Şirket çkızılışanları sapanca bungalov tarafından işlenmesine açık istek gösterdiğimi beyan ederim.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “Eşya Ol” devamı için tıklayın butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Bölgesinde pırtlak kadar çoğsaha bungalov evlerin beyninde lezzetli bir alternatif olan Heinz Restaurant & Bungalov konaklamaya dahil olarak sunmuş olduğu enfes Çerkez kahvaltısı ile ilgi çekiyor.

Isıtmalı havuzlu bungalov evlerimiz; ailelere özel kullanımda olacağı midein, dışarıdan diğer insanların kullanmaına müphemdır. Doğrusu muhafazakâr ve korunaklı olarak rezervasyona kilitsiz küreksiz yaptığımız ısıtmalı havuzlu bungalov mekân seçeneklerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz veya Şirketimiz yerine data işleyen gerçilave ve/veya tüzel kişiler aracılığıyla telefon, elektronik sefer, takım, hemen doğrulama, güvenlik kamerası, elektronik icraat (whatsApp ve benzeri), genel devamı için tıklayın ağ sitesi vediğer elektronik her türlü cihazlar aracılığıyla sözlü ve yazılı kanallar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Jüpiter iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede konut kiralamak derunin prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek skorlan bütün hususları onaylama etmiş sayılır.

Her nevi coğrafyada ve konumda muhafazakar bungalov seçenekleri, Sapanca Evleri ile bir tık uzağınızda.

Report this wiki page